Om oss

Visselblåsartjänst

Ett naturligt steg för oss säkerhetsmedvetna

Efter att ha hanterat kommentarsfält, känslig information och komplex data letade vi efter nya områden där vår kompetens kunde komma till nytta. År 2012 blev det naturliga steget att utveckla säkra och trygga tjänster för visselblåsning. Först ut var Trafikverket och Transportstyrelsen – med höga krav på säkerhet och mjukvara.

Idag har vi ett flertal av våra mest kända myndigheter, kommuner och företag bland våra kunder. På senare år har ny och hårdare lagstiftning kring säkra kanaler för visselblåsning över hela EU ökat intresset för våra tjänster kraftigt. Vi erbjuder tre enkla och trygga paket för visselblåsning – alltid med säkerhet och anonymitet i första rummet.

Moderering

Det började i kommentarsfälten.

Allt började med en affärsidé för moderering. Vid uppstarten år 2006 var det, liksom idag, många företag och organisationer som ville ta kontroll över kommentarsfälten i sina sociala flöden. Vi erbjöd då en tjänst som hanterade just detta. Vi insåg också tidigt att företag hade avsevärt olika behov och anpassade våra tjänster utefter det.

Vår första kund var TV4 och idag har vi många av våra mest kända kvälls- och morgontidningar som kunder – både i Norge och Sverige. Som enda aktör i Norden erbjuder vi dessutom bemanning 24/7. Läs mer om våra modereringstjänster här.

Trygghet för såväl kund som anställd

Sund ägare och kollektivavtal

Interaktiv Säkerhet hittar du på Hallandskusten, närmare bestämt i Varberg. Vi är ett helägt dotterbolag till den svenska företagsgruppen Schottenius Partners AB. Interaktiv Säkerhet är medlem i Almega Tjänsteföretagen och vi är anslutna till kollektivavtal med Unionen.

Har du frågor om våra tjänster, kontakta Anders Gyllén, COO, +46 (0)707 39 03 80 eller [email protected]

Anders Gyllén, COO

Interaktiv Säkerhet
Boka ett möte

KONTAKTA OSS !

Vårt team är redo att svara på dina frågor. Boka ett gratis möte eller demonstration av vårt system genom att fylla i formuläret nedan, så kontaktar vi dig så snart som möjligt!