Interaktiv Säkerhet

Moderering

Moderering

Moderering av Social Media

På alla sociala mötesplatser kan problem uppstå i form av trakasserier, rasism, hot, upphovsrättsbrott, m.m. Vi ger våra kunder en heltäckande hantering av deras sociala media, oavsett om det handlar om en Facebook-sida eller Youtube-konto. 

I våra uppdrag med sociala mötesplatser hanterar vi anmälningar av materiel som bryter mot användarvillkoren. Vi gör också rutinsökningar samt kontrollerar bilder och filmer. Vi modererar även chattar. Ett mindre team jobbar med respektive uppdragsgivare för att ha optimal kunskap om dennes tjänster och riktlinjer. Det är vanligt att vi i våra uppdrag även hanterar användarsupport och kundtjänst.

Full kontroll oavsett tjänst

Vi på Interaktiv Säkerhet modererar idag många företags facebooksidor. Vanligtvis kan det vara svårt att moderera kommentarer på Facebook för att dessa kommit på gamla inlägg, men med vårt egenutvecklade gränssnitt har vi full kontroll. Vi kan även hantera moderering av Instagram, Youtube, Pinterest och all övrig Social media. På så sätt kan ni som kund få total kontroll över er närvaro på social media utan att behöva oroa er för riskerna.

Personalen har mycket gedigen erfarenhet av arbete med sociala mötesplatser och är utbildad av bland annat rikskriminalpolisen gällande pedofili och rasism.

Letar du efter moderering av social media som aldrig sover?

Oavsett om det är Facebook-moderering, kontroll av YouTube eller Instagram-kommentarer eller kundservicehantering, erbjuder vi på Interaktiv Säkerhet en 24/7-lösning. Vi fångar allt från otillåtna bilder och videos till nätfiske, spam, attacker mot varumärket och mycket mer. Oavsett vilket hot det handlar om är vi på Interaktiv Säkerhet alltid på vår vakt, även när du sover.

Vi utför bland annat:

  • Kontroll av den dagliga aktiviteten på samtliga era sociala kanaler 
  • Kontroll av kommentarer och inlägg på flera språk 
  • Facebook-moderering 
  • Moderering av Youtube- och Instagramkonto 
  • Kundservicehantering 
  • Kontroll av marknadsföring och tävlingar 
  • Förhindra spridning av förfalskade varor 
  • Radering av spam och stötande innehåll
  • Innehållsmoderering 

 

Social Media Moderering

 

Social Media 2.0

Idag handlar social media hos företag om så mycket mer än att bara posta statusuppdateringar på Facebook, eller lägga upp bilder på Instagram. Att kunna möta sina kunder eller mäta trender på marknaden är en vital del i många företags närvaro. Att organisera allt arbete och skapa ett tydligt och enkelt flöde av information kan vara både dyrt och kostsamt. Interaktiv Säkerhet kan nu erbjuda ett fullskaligt stöd för total kontroll i samtliga kanaler. Vi gör detta med hjälp av ett kraftfullt system för social media management, i kombination med vår kompetenta personal.

Vi kallar detta Social Media 2.0, och tjänsten innehåller bland annat: 

Moderering 
Moderering utförs på samtliga sociala kanaler så som Facebook, Twitter, Youtube, Instagram, Tumblr, LinkedIn, Google+. Allt inkommande material på samtliga kanaler sammanställs i ett gemensamt flöde där även uppdragsgivaren har full insyn och kontroll. Allt raderat material sparas för eventuell uppföljning. 

Känsloanalys
Interaktiv Säkerhet kan skapa en känsloanalys på allt inkommande material på de egna sociala kanalerna. Detta genom att tagga inlägg utifrån kriterierna positiv, negativ eller neutralt. Utifrån dessa taggningar går det sedan att skapa rapporter på respektive kanal och följa trendutvecklingen.

Publiceringsverktyg 
Interaktiv Säkerhet kan erbjuda enkla och effektiva publiceringsverktyg för att underlätta hantering av samtliga sociala kanaler. Funktionen erbjuder även planerings- och kalenderverktyg för publicering av material.

Filtrering- och åtgärdsnotifiering 
Interaktiv Säkerhet kan filtrera inkommande material utifrån specificerade kriterier och även uppmärksamma vår uppdragsgivare på behov av åtgärder utifrån på förhand sammanställda riktlinjer. Detta kan ske genom att uppgifter skapas i lätthanterligt onlineverktyg eller skickas via e-post till ansvariga personer.

Omvärldsanalys
Interaktiv Säkerhet erbjuder en utförlig omvärldsanalys kopplat till organisationen eller andra områden som är av intresse. Analysen kan skapas med valfria sökord och innefattar såväl social media som vanlig media online. Utifrån analysen kan sedan rapporter skapas för att följa trender och åsikter.

Gå till nästa sida - Moderering kampanj