Interaktiv Säkerhet

Moderering

Moderering

Moderering Media

Interaktiv Säkerhets vanligaste tjänst för medieaktörer är övervakning av artikelkommentarer. Även kontroll av forum, bloggar, bilder och filmer ingår i många av våra uppdrag. Vi genomför såväl efterhandsmoderering som förhandsmoderering.

I uppdrag från mediaaktörer är pressjuridik och pressetik den självklara grunden. I ett uppdrag agerar vi alltid utöver detta utifrån uppdragsgivarens riktlinjer och det finns alltid en tät dialog om dessa. För att vi ska bibehålla hög kvalitet jobbar ett mindre team med respektive uppdragsgivare.

Inget uppdrag för litet

Interaktiv Säkerhet erbjuder övervakningen dygnet runt, året om. I vår modell betalar uppdragsgivaren för den belastning som arbetet innebär, men alltid med täta kontroller. Interaktiv Säkerhet skräddarsyr lösningar utifrån sajtens storlek och interaktivitet. Det är därför inga problem att anlita oss även om uppdraget är litet.

Kontroll av kommentarer och forum

I kommentartrådar och diskussionsforum är det vanligt att spam, troll eller något ännu värre dyker upp. Interaktiv Säkerhet hjälper er att eliminera denna risk och skyddar era intressen genom övervakning och radering av olämpligt innehåll.

Många älskar hur internet tillåter användare att dela med sig av egna kunskaper och idéer - åtminstone tills någon dyker upp och förstör upplevelsen för alla. Vi löser detta problem genom noggrann och löpande kontroll. All detta sker i kombination av mänsklig analys och effektiva tekniska lösningar.

Hittills har de flesta organisationer som vill erbjuda interaktivitet fastnat med ett svårt val. Antingen en orimligt dyr kostnad för egen personal som ska sköta kontroll och moderering, eller att helt behöva stänga ner kommentarsmöjligheterna för användarna. Vi på Interaktiv Säkerhet har ändrat det spelet, så att man äntligen kan få allt: fullständig täckning, oöverträffad kvalitet och hög kontrollfrekvens - allt till ett pris som är acceptabelt, även på sista raden.

Barn och unga 

Manuell moderering med tekniska hjälpmedel

Hur lösningen ser ut i de olika uppdragen kan variera. Allt sätts upp utifrån kundens krav och hur förväntningarna är ställda. Allt inkommande material kontrolleras av våra utbildade och kompetenta moderatorer. De har tekniska hjälpmedel till hands för att underlätta och effektivisera sitt arbete. Denna kombination av teknik och mänsklig kraft levererar en oslagbart snabb och korrekt service.

Resultatet blir att både användare och redaktörer får en säker och tillfredsställande upplevelse, vilket också innebär att de kommer tillbaka för mer.

Vi utför bland annat:

  • Moderering av diskussionsforum 
  • Moderering av Communitys 
  • Moderering av bloggar 
  • Moderering av användargenererat innehåll 
  • Disqus-moderering 
  • Borttagning av olämpligt innehåll 
  • Borttagning av olagligt innehåll 
  • Identifiering och eliminering av spam och propaganda 
  • Identifiering och eliminering av hets mot folkgrupp 

 

Gå till nästa sida - Moderering Social Media