Interaktiv Säkerhet

Moderering

Moderering

Moderering Kampanj

Det investeras mycket pengar i kampanjer inom olika media, liksom Internet. De interaktiva kampanjerna är idag många och pågår dag, kväll och helg. Möjligheterna är  fantastiska, men det finns alltid en risk för badwill på grund av rasistiska inlägg, förtal eller liknande. Ofta på grund av att man inte har kontroll på de interaktiva tjänster man lanserat. Genom att anlita oss eliminerar ni denna risk och med vår kostnadseffektiva modell kan vi moderera kampanjen till låg kostnad.

Vi modererar kampanjer i alla sociala medier och hanterar även uppdrag där inläggen publiceras i TV eller på digitala stortavlor utomhus. Vi genomför vår kampanjmoderering dygnet runt, året om, och vi kan även hantera fler olika språk.

Kontroll av videoklipp och bilder

I många digitala kampanjer vill man skapa en möjlighet för besökarna att dela med sig av sina egna bilder eller videoklipp. Självklart ska man kunna göra detta utan att behöva oroa sig för användare som sprider otillåtet material. Normalt sett kräver det stora resurser för att hinna bearbeta allt material på egen hand. Vi på Interaktiv Säkerhet arbetar med oslagbar noggrannhet och en effektiv kombination av mänsklig analys och tekniska hjälpmedel. 

Vår tjänst för moderering av kampanjer är utformad för att kontrollera och undersöka varje uppladdad byte, och se till att det uppfyller era högt ställda varumärkeskrav. Oavsett om det gäller fotomoderering, videomoderering, kommentarsmoderering eller alla tre, kommer vår tjänst upptäcka och ta bort olämpligt material.

Det fungerar så här: Interaktiv Säkerhet kontrollerar varje kanal baserat på de kriterier ni anger. När användargenererat material granskats av våra kunniga moderatorer, raderar vi det som anses otillåtet eller uppmärksammar er för ytterligare åtgärder. Allt hanteras beroende på de riktlinjer som satts upp i förväg.  

Med hjälp av vår tjänst kan er digitala kampanj finnas tillgänglig för besökarna när som helst. Vi har möjlighet att moderera användargenererat material dygnet runt. Vår tjänst är inte bara noggrann, den är också snabb och korrekt. Bäst av allt är att vi kan erbjuda er ett upplägg till ett överkomligt och skalbart pris. Med Interaktiv Säkerhet kommer era besökare få en säker och tillfredsställande upplevelse, vilket innebär ett större förtroende för ert varumärke. 

Moderering kampanj

Lång erfarenhet ger snabb uppstart

Många gånger kan behovet av övervakning dyka upp på mycket kort varsel. Vi kan med vår breda erfarenhet och kunskap snabbt komma igång med ett nytt uppdrag. Med hjälp av befintliga modeller och kompetens kring olika tekniska hjälpmedel har vi möjlighet att starta ett upplägg med några timmars varsel om så skulle behövas. 

Vi utför bland annat:

  • Moderering av användargenererat material uppladdat av användare för marknadsföring och reklamkampanjer på sociala medier
  • Moderering av diskussioner i gemensamma plattformar och appar
  • Moderering av innehåll i spel
  • Moderering och kontroll av interaktiva tävlingar
  • Moderering av profiler på nätdejtingsajter
  • 24/7 bildmoderering
  • 24/7 videomoderering
  • 24/7 foto- och videoklippmoderering på alla sociala kanaler

Gå till nästa sida - Moderering media